Echt, Dick Vijn

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op maandag 4 juni 2018 een fotografiesessie uitgevoerd bij Dick Vijn te Echt. Het betrof zowel interieur als exterieur. Het distributiecentrum is ingericht voor de overslag van goederen. 

Het is interessant om te zien hoe de export van deze producten verloopt. Ik fotografeer de expeditie en maak opnames van de inspirerende kolommenstructuur van de stellingen. Deze bevinden zich in het magazijn. Ook de buitenkant van het pand wordt gefotografeerd. Een aantal opnames worden middels een hoogtestatief gemaakt. Een verhoging van het beeld geeft net een stukje meerwaarde om het pand te laten zien.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: Dick Vijn, Fahrenheitweg 24 Echt

Eén antwoord op “Echt, Dick Vijn”

  1. Mooie foto’s. Ik krijg alleen maar complimenten over alle mooie foto’s die je weer voor ons hebt gemaakt. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *