GESLAAGD!!!

Geplaatst op

Vandaag ben ik geslaagd voor de fotografieopleiding aan de School voor Fotografie!!! Na de basisopleiding van drie maanden in Utrecht volgde een opleidingstraject van één jaar in Breda. Welke ik met succes heb afgerond.

Tijdens de opleiding heb ik leren fotograferen op locatie en in de studio, maakte ik portretten, reportages en reclamefoto’s. Technische vakken werden afgewisseld met kunstgeschiedenis, beeldcommunicatie en creatief denken. Onder persoonlijke begeleiding ben ik opgeleid tot complete fotograaf.

Het afstuderen bestond uit zes opdrachten. De afstudeeropdrachten hebben allemaal een positieve beoordeling gekregen van vak fotografen. Een week na de beoordeling volgde er een expositie.

Plaats: Spinveld Breda

37 reacties op “GESLAAGD!!!&rdquo

  1. Hoi Peter! Ik ben momenteel druk bezig om te ontdekken wat ik zelf allemaal kan en wil. Ik heb mijn spiegelreflex pas een jaartje en komende zaterdag ga ik wat serieuzer aan de slag met behulp van een cursus aan de school voor fotografie. Ondertussen neem ik een kijkje in jouw werk ter inspiratie ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *