Bruiloftsreportage Bellefleur & Roel

Geplaatst op

Op 30 september fotografeer ik mijn eerste bruiloft. Het is een spannende dag voor het bruidspaar, maar zeker ook voor mij. Het is een ander type fotografie dan ik gewend ben. Een stap buiten mijn “comfortzone”, maar tegelijkertijd een goed leermoment.

Om half 12 arriveer ik in Heiloo en maak een praatje met de bruid. Eerst maak ik wat statische beelden, deze gaan langzaam over naar het bruidspaar en gasten. Ik leer dat je niet teveel moet opvallen, maar wel brutaal moet zijn om belangrijke momenten vast te leggen. Zo verloopt de dag met alle mooie bruiloftsmomenten.

Als ik ’s avonds naar huis rij heb ik een goed gevoel over vandaag. Bruiloftsfotografie is leuk om te doen en er is goed beeldmateriaal gemaakt. Misschien toch iets voor mij in de toekomst?

Plaats: Heiloo Nederland


20 reacties op “Bruiloftsreportage Bellefleur & Roel&rdquo

  1. Mooie reportage. Good job, man! Ik ben trots op je. 🙂
    Vooral de tweede foto met dat tegenlicht vind ik echt prachtig! Fantastisch. Jij kan goed ‘schilderen’ met licht.

  2. Heel erg bedankt voor de foto’s, super mooi! En heel erg leuk om de dag zo in beeld te kunnen zien en herbeleven.

  3. Echt super goed gedaan peet ?, ben echt trots op je! Het lijkt me nog best moeilijk, maar echt super gaaf!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *