Tweede prijs Sawadee reizen!

Geplaatst op

In de maand augustus zag ik op Facebook het volgende bericht: Stuur je vijf mooiste natuurfoto’s, film en blog naar Sawadee reizen en ga mee als reisreporter naar Zuid Afrika. Ik hoefde niet lang na te denken en schreef mij in voor deze wedstrijd. De belangstelling was groot. Uiteindelijk werden er uit de ruim 400 inzendingen drie kandidaten, waaronder ik, geselecteerd voor de volgende ronde.

Boven mijn eigen verwachting was ik doorgedrongen tot de laatste drie kanshebbers. Mijn fotografie en blogs waren niet onopgemerkt gebleven. Na de selectie volgde een aantal persoonlijke gesprekken. Een spannende periode. Mag ik mee? Of niet…

In het laatste gesprek kreeg ik te horen dat ik niet mee mocht naar Zuid Afrika. De keuze was gevallen op iemand die in het dagelijks leven journaliste is. Een meerwaarde voor het schrijven van blogs. Hoewel de hoofdprijs aan mij voorbij is gegaan, heb ik een waardecheque in ontvangst mogen nemen en overheerst het gevoel van trots op mijn tweede plaats.

Even terug naar Zuid-Afrika? Klik dan hier.

Landen: Zuid Afrika, Lesotho, Swaziland

19 reacties op “Tweede prijs Sawadee reizen!&rdquo

  1. Heel erg bedankt voor je mooie deelname. We houden je zeker in gedachten wanneer we nog eens een dergelijke actie hebben!

  2. Congrats!! Tweede plaats is erg mooi en zeer verdiend, blijft altijd lastig bij een jury sport/hobby. Super foto en succes bij een volgende deelname!

  3. Geweldig! 😎 Heel tof! Gefeliciteerd ? Jammer dat je niet naar zuid Afrika mag, maar er zit vast nog wel meer in t vat! ?

  4. He die Peter,

    Gefeliciteerd met de mooie foto’s. Ga zo door. Super man, het begin is er. Op deze manier door gaan en dan………….komt het vanzelf. Succes met je volgende fotoserie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *