Italië

Geplaatst op

Afgelopen zomer heb ik een rondreis gemaakt door Oostenrijk, Liechtenstein, Zwitserland, Italië en San Marino. Ondanks dat het vakantie was, heb ik mijn camera geen rust gegeven en ben ik vrijuit gaan fotograferen. Even geen verzoeken of wensen, gewoon lekker creatief bezig zijn.

De prachtige natuur van de Alpen, o.a. het Silvretta en Dolomieten gebergte waren hiervoor een uitgelezen kans, de omgeving was erg inspirerend en rustgevend. De puntige rotsen van de Dolomieten, de azuurblauwe stuwmeren of de vers gevallen sneeuw op de Grawand, leverde mooie beelden op.

Voor meer natuurfotografie kunt u terecht bij landschappen of details op mijn website.

Plaats: Italië

30 reacties op “Italië&rdquo

    1. Bedankt voor je positieve reactie! Altijd leuk om jouw mening te horen. De beweging in de wolken komt door het verlenging van de sluitertijd naar zo’n 40 sec. d.m.v. een grijsfilter. Het water wordt daar ook helemaal glad door. ?

      1. Soms zijn foto’s een ‘lucky shot’. De situatie zorgt voor een uniek moment. Maar nu ben je bewust bezig met een bepaalde techniek, om een bepaald resultaat te bereiken. Dat is gewoon vakwerk. Het water had ik nog niet gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *