Oosterhout, BrandMasters

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op maandag 21 november 2016 een fotografiesessie uitgevoerd. Het verzoek was het fotograferen van activiteiten op de bouwplaats. De bouwplaats in Oosterhout is ingericht voor het nieuwe distributiecentrum van BrandMasters.

Als ik op de bouwplaats arriveer is de bouw al in volle gang. Vandaag worden de betonnen kolommen geplaatst en gesteld. Ook worden de stalen liggers op hun plek gehesen en er grondwerkzaamheden uitgevoerd. Goede activiteiten om vast te leggen op beeld.

Voor meer bouwfotografie kunt u terecht bij uitvoering & festiviteiten op mijn website.

Plaats: Denariusstraat 27 Oosterhout

6 reacties op “Oosterhout, BrandMasters&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *