Heerlen, Ceva Logistics

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op maandag 30 januari 2017 een fotografiesessie uitgevoerd. Het verzoek was het fotograferen van activiteiten op de bouwplaats. De bouwplaats in Heerlen is ingericht voor het nieuwe distributiecentrum van CEVA Logistics (Metronic).

Tijdens mijn bezoek is het winderig, waterkoud en nat. Het is een zware dag voor de bouwvakkers op de bouwplaats. De grond is doordrenkt met water en het is ontzettend modderig. Onder deze stroeve omstandigheden maak ik mijn fotoreportage. De eerste palen zitten in de grond en er worden grondwerkzaamheden uitgevoerd.

Voor meer bouwfotografie kunt u terecht bij uitvoering & festiviteiten op mijn website.

Plaats: Earl Bakkenstraat Heerlen

2 reacties op “Heerlen, Ceva Logistics&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *