Oosterhout, BrandMasters

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op maandag 23 januari 2017 een fotografiesessie uitgevoerd. Het verzoek was het fotograferen van activiteiten op de bouwplaats. Vandaag staat voor het nieuwe distributiecentrum van BrandMasters een betonstort op de planning.

Grote betonwagens wisselen elkaar af om vloeibare beton aan de pompinstallatie te leveren. De continue betonstroom wordt door de pompinstallatie naar de juiste plaats gepompt. De pompbediende en betonstorters dragen zorg voor de laatste precisie. Vervolgens wordt de vloer glad gestreken en kan het droogproces beginnen.

Reactie WDP Nederland NV op de gemaakte fotoreportage: “Who says logistics real estate can’t be beautiful. Again nice pictures from our project for BrandMasters in Oosterhout “.

Plaats: Denariusstraat 27 Oosterhout

5 reacties op “Oosterhout, BrandMasters&rdquo

  1. Who says logistics real estate can’t be beautiful. Again nice pictures from our project for BrandMasters in Oosterhout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *