Castricum, Geesterhage

Geplaatst op

Op verzoek van Bébouw Midreth, onderdeel van VolkerWessels, heb ik op maandag 13 februari 2017 een fotografiesessie uitgevoerd bij Stichting Nieuw Geesterhage te Castricum. Het betrof zowel interieur als exterieur. Onder een strakblauwe hemel maak ik opnames van het witte stucwerk, die prachtig afsteekt tegen de blauwe lucht.

De uitbreiding van het pand heeft ruimte gecreëerd voor theater Koningsduyn, radio/tv Castricum, yogacentrum Castricum en Stichting welzijn en beeldende kunsten. De houten wandafwerkingen zijn zeer fraai en geven een warme sfeer aan het Kultuurhuis. Ook is er van potloden een kleurrijke wand gemaakt.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: Geesterduinweg 3 Castricum

16 reacties op “Castricum, Geesterhage&rdquo

  1. Goed gedaan! Trots!
    Fijn dat de opdrachten blijven binnenstromen.
    Zeg echt iets over jouw talent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *