Lentekleuren!

Geplaatst op

Op zaterdag 11 maart is het lenteachtig buiten. De temperatuur loopt op naar 16 graden en ik besluit een wandeling rondom fort Blauwkapel te maken. De eerste tekenen van de lente zijn zichtbaar. De sneeuwklokjes en krokussen schieten uit de grond. De mooie kleuren van de bloemen geven een prachtig aambeeld.

De kans om deze pracht te fotograferen laat ik niet liggen. Ik pak mijn camera en kruip over de grond en tussen de bloemen. Door mijn perspectief te verlagen ontstaan er sprookjesachtige beelden. Het lijkt net of je net zo groot bent als de bloemen. Heerlijk, de lente is begonnen…

Plaats: Fort Blauwkapel Utrecht

26 reacties op “Lentekleuren!&rdquo

  1. Hi Peter, wat een enorme serie super foto’s heb jij! Iedere keer verbaas ik me weer over de details en de pracht. Net als anders, nogmaals Wooooooooow!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *