Tilburg, Dobologic

Geplaatst op

Op verzoek van DENC Netherlands BV heb ik op donderdag 16 maart 2017 een fotografiesessie uitgevoerd bij Dubologic. Dit bedrijf verzorgt ontwerp, productie, marketing en distributie van sokken en ondergoed voor Puma en Tommy Hilfiger. Onder een strakblauwe hemel maak ik opnames van het exterieur. Repeterende lijnwerkingen van zonweringen en glasvlakken zorgen voor artistieke beelden. 

Na het exterieur volgt het interieur van het gebouw. Veel verschillende tinten van wit, grijs en zwart in combinatie met een blauwe wand en groentinten in het interieur geven een strakke uitstraling. Vanuit de vergaderzaal is een grote glazen wand ontworpen waar de expeditie bekeken kan worden.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: De Posthoornstraat 16 Tilburg

8 reacties op “Tilburg, Dobologic&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *