Breda, The Greenery

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op maandag 10 april 2017 een fotografiesessie uitgevoerd bij The Greenery te Breda. Het betrof zowel interieur als exterieur. Het distributiecentrum is ingericht voor de overslag van zacht fruit. 

Tijdens mijn bezoek vindt de overslag van aardbeien en asperges plaats. Het is interessant om te zien hoe de export van deze producten naar de supermarkten verloopt. Ik fotografeer de expeditie en maak opnames van de inspirerende kolommenstructuur die zich bij de entree bevindt. De kolommen worden door het zonlicht prachtig uitgelicht en geven abstracte beelden.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: Breda, Leursebaan 260

3 reacties op “Breda, The Greenery&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *