Heerlen, Ceva Logistics

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op maandag 19 juni 2017 een fotografiesessie uitgevoerd. Het verzoek was het fotograferen van activiteiten op de bouwplaats. De bouwplaats in Heerlen is ingericht voor het nieuwe distributiecentrum van CEVA Logistics (Metronic)

Tijdens mijn bezoek is het warm, de temperatuur stijgt naar een zomerse 34 graden. Ondanks de hitte wordt er hard gewerkt aan de afbouw van het distributiecentrum. Er worden stellingen, wanden en glazen puien geplaatst en in de laadkuil wordt van wapening voorzien.

Het mooiste fotografiemoment komt echter pas in het distributiecentrum. Op de vloer liggen grote plassen met water om het uithardingsproces van het beton te vertragen (in verband met de hoge buitentemperatuur). Door het water ontstaat een totale weerspiegeling van de hal en geeft de foto een surrealistisch karakter.

Voor meer bouwfotografie kunt u terecht bij uitvoering & festiviteiten op mijn website.

Plaats: Earl Bakkenstraat Heerlen

5 reacties op “Heerlen, Ceva Logistics&rdquo

  1. Zeer mooi Peter! Het betere werk! ? (The water is being used to slow down the drying process of the concrete, it gives a stunning effect).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *