Zwangerschapsreportage Ellen

Geplaatst op

Op 7 januari maak ik op de hei in Hilversum een fotografie sessie van mijn vrouw. Ellen is momenteel 33 weken zwanger en wilt graag een mooie herinnering voor later. We pakken onze spullen en gaan naar buiten.

Onder een strakblauwe hemel en een stralend zonnetje ziet het er prachtig en vriendelijke uit. Echter waait er een straffe koude oostenwind en is het amper twee graden. Na een uur fotograferen zijn we helemaal verkleumd. We besluiten om een warme chocolademelk met slagroom te drinken in een knus theehuisje op de hei. Als we opgewarmd zijn maken we nog een aantal opnames bij een ondergaande zon. Warme avondkleuren en de felle zonnestralen geven een mooi effect aan de beelden.

Plaats: Hilversum Nederland

29 reacties op “Zwangerschapsreportage Ellen&rdquo

  1. Wauw! Je bent mooi zwanger meid! Hoe gaat t verder met je? Ben je er helemaal klaar voor (ze mag nog wel even een paar weken blijven zitten hoor).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *