Amsterdam, Ebbinge

Geplaatst op

Op verzoek van Crielaers & Company heb ik op zaterdag 14 juli 2018 een fotografiesessie uitgevoerd bij Search, Advies & Interim bureau Ebbinge te Amsterdam. Het nieuwe sfeervolle, dynamische, kleurrijke en toch professionele interieur wordt vastgelegd.

Het kantoor van Ebbinge is zeer efficiënt ingedeeld. Het merendeel van ondersteunende functies is beschikbaar in het publieke deel van de EDGE Olympic (denk aan lunch, extra vergader- en presentatieruimtes, informeel overleg, koffie-corners en break-outs). Hierdoor is een aanzienlijke besparing in m2 gerealiseerd. Het resultaat is een inspirerende omgeving met vele soorten flexibele werkplekken.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: Fred. Roeskestraat 115 Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *