Oost-Kapelle, Villa

Geplaatst op

Op verzoek van Bouwbedrijf Vrolijk heb ik op vrijdag 13 juli 2018 een fotografiesessie uitgevoerd bij een villa te Oost-Kapelle. Het betrof zowel interieur als exterieur. De villa heeft naast een speciaal ontwerp ook een bijzondere materialisatie. 

Op een warme zomerse dag en onder een blauwe hemel fotografeer ik deze villa in Zeeland. De villa bestaat uit een houten constructie, stalen gevelbeplating/lamellen en heeft veel transparantie door het vele glas. De gekozen materialen zorgen voor een abstract lijnenspel in de fotografie. Ook het plafond in de woning is voorzien van stalen profielen.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: Villa, Oost-Kapelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *