Ochtendmist over de heide!

Geplaatst op

Op zondag 8 november is het fris en mistig buiten. Afgelopen nacht is de temperatuur gedaald naar omstreeks 4 graden. De forse temperatuurdaling heeft voor grondmist gezorgd. De kans om deze pracht te fotograferen laat ik niet liggen.

Op tijd opstaan en warm aankleden is het devies. Vervolgens fiets ik door een magisch en sprookjesachtig landschap. De mistflarden geven het landschap een mysterieus, maar ook vredig aanbeeld. Allereerst de blauwe/grijze kleuren in het landschap van de vroege ochtend en later de warme gele/oranje kleuren van de opkomende zon.

Wat is de herfst toch een prachtig seizoen.

Plaats: Zuiderheide Hilversum

9 reacties op “Ochtendmist over de heide!&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *