Accruent, Hoofddorp

Geplaatst op

Op verzoek van Crielaers & Company heb ik op vrijdag 17 juli 2020 een fotografiesessie uitgevoerd bij Accruent te Hoofddorp. Het nieuwe kantoor is warm, sfeervol en uitnodigend. Je voelt je er meteen welkom.

De nieuwe functie van het kantoor heeft zich ontwikkelt tot een clubhuis, een plek waar je graag naar toe gaat om collega’s te ontmoeten, te vergaderen, te brainstormen of je te concentreren. Er zijn ruime vergaderzalen voor in house trainingen waar 1,5 meter afstand geborgd is, er zijn kleinere ruimtes voor één op één overleg, concentratieruimtes, werkplekken met tussenschotten voor degene die dat prettig vinden. En uiteraard een coffee-corner om ’s ochtends even met je collega’s de dag te starten. Ook is er een gezellige keuken om samen de vrijdagmiddagborrel (waar we allemaal weer zo aan toe zijn) te houden of om een potje te tafelvoetballen.

Plaats: Polarisavenue 1 te Hoofddorp

Eén antwoord op “Accruent, Hoofddorp”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *