Zwolle, Wehkamp

Geplaatst op

Op verzoek van DENC Netherlands BV heb ik op woensdag 20 april 2016 een fotografiesessie uitgevoerd bij distributiecentrum Wehkamp te Zwolle. Het betrof zowel interieur als exterieur.Een saillant detail is dat in de zomer van 2015 Zijne Majesteit de Koning het grootste online retail distributiecentrum ter wereld opende. 

Het complex heeft een oppervlakte van 53.000 vierkante meter. Wehkamp is met meer dan zeven miljoen zendingen per jaar één van de grootste webwinkels van Nederland. Met het nieuwe centrum kan Wehkamp zich bij de webwinkels voegen die bestelde producten nog op dezelfde dag aan huis afleveren.

Op het dak van het pand in ligt een groot zonnepanelenveld. Volgens Wehkamp is dit het grootste zonnepanelenveld van Nederland. Dit voorziet in een groot deel van de energiebehoefte van het distributiecentrum. Verder wordt er onder meer gebruikgemaakt van warmte-koudeopslag.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: Paderbornstraat Zwolle

19 reacties op “Zwolle, Wehkamp&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *