Leidsche Rijn, De Verandering

Geplaatst op

Op verzoek van Bébouw Midreth, onderdeel van VolkerWessels, heb ik op maandag 6 juni 2016 een fotografiesessie uitgevoerd bij een woningbouwproject te Utrecht. Het project “De Verandering” bestaat uit 28 nieuwe eengezinswoningen in de wijk Hoge Weide (Leidsche Rijn, Utrecht).

Project “De Verandering” is op een unieke en nieuwe wijze ontwikkeld volgens het concept “vraaggestuurd ontwikkelen”. Hierbij staat de koper centraal en heeft de koper volledige inbreng in de materialisatie, functie-invulling en op aspecten betreffende het woongenot. Het is een ontwerp van Architectenbureau Hoogeveen.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: Leidsche Rijn Utrecht

8 reacties op “Leidsche Rijn, De Verandering&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *