Xenos Waalwijk gebruikt foto’s voor zeildoek!

Geplaatst op

De fotografie-opdracht die ik onlangs bij Xenos heb uitgevoerd is niet onopgemerkt gebleven. Het vastleggen van logistieke handelingen in het vernieuwde distributiekantoor hebben geleid tot een mooie afdruk op zeil. Het zeil is in het magazijn geplaatst, op een grijze betonnen wand en zorgt voor een frisse aanblik.  

De uitbreiding en verbeterde productiviteit waren nodig om aan de top te blijven in één van de meest competitieve sectoren binnen de retail én om haar klanten continu een breed aanbod aan producten te blijven aanbieden. Verder is een nieuw hoogbouwmagazijn van 35 meter hoog met 6 kranen gebouwd. De opslagcapaciteit is daardoor met 22.000 palletlocaties uitgebreid.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: Keurweg Waalwijk

14 reacties op “Xenos Waalwijk gebruikt foto’s voor zeildoek!&rdquo

  1. WOW! Cool! De foto’s van Xenos!

    De architectuur is niets…maar ik vind deze foto wel…iets! ?

    Super gaaf met de beweging van de kratten.

  2. Bedankt! We zijn erg blij met de foto’s die je voor ons maakt. Het geeft een perfect beeld en hebben eindelijk goed referentiemateriaal. Dit geldt eigenlijk voor alle projecten die je voor ons fotografeert. Super blij mee! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *