Zonsondergang Noorderpark

Geplaatst op

Op zaterdag 26 juni fiets ik door het Noorderpark. Het Noorderpark is een herinrichtingsgebied ten behoeve van recreatie en natuurontwikkeling in de gemeenten Stichtse Vecht, de Bilt en Utrecht. Het is een zwoele zomeravond en de avondkleuren in de lucht zijn werkelijk fantastisch.

Ik zoek een mooie plek tussen de hoge grassen en vlakbij het water, hier verblijf ik tot na zonsondergang. De opname wordt gemaakt door middel van een grijsfilter. Een grijsfilter reduceert het licht dat in de lens, en daarmee op de sensor, valt. In feite is het een soort zonnebril, maar dan één die geen invloed heeft op de kleuren in de foto. Hiermee heb ik de beweging van de wolken in de opname gecreëerd. Een fantastische zonsondergang!

Plaats: Noorderpark Utrecht

9 reacties op “Zonsondergang Noorderpark&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *