Wild spotten in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Geplaatst op

Op maandag 12 september bezoek ik de Waterleidingduinen. Het gebied ligt onder Zandvoort en staat bekend om zijn vele dieren die er leven. Het is vandaag erg warm, de temperatuur loopt op naar bijna 30 graden. Veel dieren houden zich rustig en zoeken een plekje in de schaduw. Zo ook de vele damherten die ik spot. Na wat proefopnames van deze dieren krijg ik door hoe fotogeniek ze zijn.

Tijdens de laatste opnames lig ik in het gras en neem foto’s tussen bladeren door. Ik wacht net zolang tot hij mij recht aan kijkt. En dat gebeurt! Wat een ontzettend mooi moment. Het lijkt net of het hert voor even een droomwereld instapt.

Mijn geluk is echter nog niet op! Naast de vele damherten, spot ik vandaag vier vossen. Het lukt om langzaam en zachtjes dichtbij deze dieren te komen. Bij één van de vossen kom ik zo dichtbij dat ik hem zelfs kan horen ademen. Door de korte afstand kan ik geweldige portretten maken. Een prachtige dag met mooie ervaringen!

Plaats: Amsterdamse Waterleidingduinen

22 reacties op “Wild spotten in de Amsterdamse Waterleidingduinen&rdquo

  1. Gaaf, dit zie je niet vaak meer in Nederland. Mooi dat je dit op deze manier kan delen met andere. Super!!! Wow!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *