Venlo, Michael Kors

Geplaatst op

Op verzoek van DENC Netherlands BV heb ik op dinsdag 29 november 2016 een fotografiesessie uitgevoerd bij Michael Kors. Het betrof zowel interieur als exterieur. Onder een strakblauwe hemel maak ik opnames van het exterieur. Repeterende lijnwerkingen van zonweringen en glasvlakken zorgen voor artistieke beelden. 

Na het exterieur volgt het interieur van het gebouw. Veel verschillende tinten van wit, grijs en zwart geven een strakke uitstraling aan het gebouw. Als ik klaar ben wacht ik op het “blauwe uurtje”. Avondschemering is een goed moment om architectuurfotografie uit te voeren. Donkerblauwe avondkleuren geven het gebouw (in combinatie met verlichting) een unieke sfeer. Het is een prachtig gebouw om te fotograferen.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: John Hicksstraat 1 Venlo

13 reacties op “Venlo, Michael Kors&rdquo

  1. Wow! Er zitten prachtige exemplaren bij, voornamelijk degene die ’s avond genomen zijn. Ze zijn erg mooi geworden.

  2. OOO WOW! Ze zijn heel HEEL gaaf! Zeker degene met die lichtstrepen. Erg mooi, die texturen in de lichtstroken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *