Veghel, Kuehne Nagel

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op maandag 5 december 2016 een fotografiesessie uitgevoerd. Het verzoek was het fotograferen van de sloopactiviteiten op de bouwplaats. De bouwplaats in Veghel wordt ingericht voor een nieuw distributiecentrum van Kuehne Nagel.

Als ik op de bouwplaats arriveer is de sloop al in volle gang. Onder een strakblauwe hemel begin ik de sloopactiviteiten vast te leggen. Het is koud, maar het winterzonnetje maakt het aangenaam. Ondertussen kijk ik naar de bewegingen van de sloopmachines. Het lijkt een soort “menselijke” arm, de bewegingen zien er ontzettend vloeiend uit. Op een gecontroleerde manier halen ze het gebouw uit elkaar en scheiden het afval in verschillende containers. Fotogeniek, maar ook zeker interessant om te zien.

Voor meer bouwfotografie kunt u terecht bij uitvoering & festiviteiten op mijn website.

Plaats: Marshallweg 1 Veghel

3 reacties op “Veghel, Kuehne Nagel&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *