Oosterhout, BrandMasters

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op maandag 19 december 2016 een fotografiesessie uitgevoerd. Het verzoek was het fotograferen van activiteiten op de bouwplaats. De bouwplaats in Oosterhout is ingericht voor het nieuwe distributiecentrum van BrandMasters.

Ondanks er op de begane grond weinig beweging plaats vindt, geven de zon en mist bijzondere beelden. Daarentegen zijn er op het dak volop werkzaamheden, de stalen dakplaten van het distributiecentrum worden vandaag geplaatst. Het leggen van de dakplaten wordt aangevuld met bevestiging, folies, beveiliging en het isoleren van het dak. Prima werkzaamheden om vast te leggen onder een warm winter zonnetje.

Voor meer bouwfotografie kunt u terecht bij uitvoering & festiviteiten op mijn website.

Plaats: Denariusstraat 27 Oosterhout

4 reacties op “Oosterhout, BrandMasters&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *