Barendrecht, The Greenery

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op vrijdag 17 maart 2017 een fotografiesessie uitgevoerd. Het verzoek was het fotograferen van activiteiten op de bouwplaats. De bouwplaats in Barendrecht is ingericht voor het nieuwe distributiecentrum van The Greenery.

The Greenery is leverancier van zacht fruit. Het zachte fruit wordt geëxporteerd in kratten. Hergebruik van de kratten zorgt ervoor dat deze gereinigd dienen te worden. Voor deze handeling is er in het nieuwe distributiecentrum een grote wasserette gebouwd.

Voor meer bouwfotografie kunt u terecht bij uitvoering & festiviteiten op mijn website.

Plaats: Dierensteinweg 30 Barendrecht

2 reacties op “Barendrecht, The Greenery&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *