Veghel, Kuehne Nagel

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op maandag 3 april 2017 een fotografiesessie uitgevoerd. Het verzoek was het fotograferen van activiteiten op de bouwplaats. De bouwplaats in Veghel is ingericht voor het nieuwe distributiecentrum van Kuehne Nagel.

Tijdens mijn bezoek wordt voor de logistiek dienstverlener de staalconstructie geplaatst. Het is imposant om te zien hoe verschillende hoogwerkers de staalconstructie op de juiste positie te brengen. Verder worden er funderingswerkzaamheden uitgevoerd.

Voor meer bouwfotografie kunt u terecht bij uitvoering & festiviteiten op mijn website.

Plaats: Marshallweg 1 Veghel

6 reacties op “Veghel, Kuehne Nagel&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *