Amersfoort, Amerena

Geplaatst op

Op verzoek van Cladding Partners heb ik op zondag 2 september 2018 een fotografiesessie uitgevoerd bij zwembad Amerena te Amersfoort. Het zwembad heeft naast een speciaal ontwerp ook een bijzondere materialisatie. De aparte gevelbekleding zorgt voor een karakteristieke uitstraling van het pand.

De kleuren van de beplating vallen overdag het meeste op, terwijl de kleine openingen in de beplating zorgen voor een mooi schouwspel in de avond. Achter de kleine openingen hebben ze verlichting geplaatst en dat geeft in de avond een bijzonder effect aan het gebouw.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: De Velduil 2, Amersfoort

2 reacties op “Amersfoort, Amerena&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *