Veghel, Kuehne Nagel

Geplaatst op

Op verzoek van WDP Nederland NV heb ik op donderdag 14 februari 2019 een fotografiesessie uitgevoerd. Het betrof zowel interieur als exterieur. Het distributiecentrum is ingericht voor de overslag van goederen.

Op een koude, maar heldere winterdag, fotografeer ik onder een blauwe hemel het pand van Kuehne Nagel. Het nieuwe ontwerp is gebouwd op de kavel van het oude distributiecentrum en in 4 fases gebouwd. Op deze manier kon de overslag van goederen plaats blijven vinden terwijl er een nieuw distributiecentrum ontstond.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: Marshallweg 1 Veghel

3 reacties op “Veghel, Kuehne Nagel&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *