Steenderen, Aviko

Geplaatst op

Op verzoek van VDR Bouwgroep heb ik op donderdag 21 maart 2019 een fotografiesessie uitgevoerd op de bouwplaats Aviko te Steenderen. Tijdens mijn bezoek wordt er onder andere gewerkt aan de staalconstructie van het nieuwe koel-/vrieshuis.

Bij aankomst doemt het imposante stalen geraamte van het nieuwe koel-/vrieshuis al op. Het stalen geraamte zorgt voor abstract/surrealistisch beeldmateriaal. De voorjaarszon vertsterkt het effect door haar felle lichtschakeringen. Ik geniet en maak alweer mijn twaalfde bouwrapportage van het jaar.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: Dr. A. Ariensstraat 29 te Steenderen

3 reacties op “Steenderen, Aviko&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *