Bruiloftsreportage Lucy & Niek

Geplaatst op

Op 22 augustus fotografeer ik de bruiloft van Lucy & Niek. Het is een mooie en warme zomerse dag. Als ik bij Fort Vechten te Bunnik arriveer is het bruidspaar zich aan het klaar maken voor de “grote dag”.

Als alle voorbereidingen zijn afgerond kunnen we beginnen aan onze fotografie sessie. Samen met hun kinderen, Evi en Mats, maken ontspannen een trouwreportage. Na de fotografie sessie begint het formele gedeelte van de bruiloft. Mooie woorden en veel geluksmomenten. Aansluitend is er een feestelijke borrel met taart. Onder het genot van een stralend zonnetje wordt er zichtbaar genoten.

Plaats: Fort Vechten Nederland

Eén antwoord op “Bruiloftsreportage Lucy & Niek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *