Almere, World Trade Centre

Geplaatst op

Op verzoek van Crielaers & Company heb ik op donderdag 5 maart 2020 een fotografiesessie uitgevoerd bij World Trade Centre te Almere. De nieuwe ontvangsthal heeft veel weg van een luxe hotellobby. WTC Almere is warm, sfeervol en uitnodigend. Je voelt je er meteen welkom.

In de hal met een enorme hoogte en loop vanuit verschillende richtingen is een sfeervolle en gastvrije ruimte om te werken, vergaderen of ontspannen gecreëerd. Door de balustrades te stofferen is de akoestiek van de hoge ontvangsthal enorm verbeterd. Andere grote gebaren in dit interieur zijn de royale vloerkleden, de ruime bar en de moswanden achter de receptie. Voor de meubilair is er gekozen voor natuurlijke materialen zoals hout en stoffering in een warm kleurenpalet. De kleuren komen terug in de kleden op de vloer en de gordijnen.

Voor meer architectuurfotografie kunt u terecht bij exterieur of interieur op mijn website.

Plaats: P.J. Oudweg 4 te Almere

2 reacties op “Almere, World Trade Centre&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *