Parc Fontaine, Eindhoven

Geplaatst op

Op verzoek van DENC, Van de Vorm Vastgoed en Crielaers & Company heb ik op dinsdag 26 mei 2020 een fotografiesessie uitgevoerd bij Parc Fontaine te Eindhoven. Het nieuwe appartementen gebouw ziet er strak en modern uit.

Parc Fontaine bestaat uit 58 appartementen verdeeld over 3 elegante woontorens, welke direct aan het Stadswandelpark in Eindhoven zijn gelegen. De drie stralend witte gebouwen vormen een fraai samenspel met het groen van het park. Bij het ontwerp is de ruimte rondom de gebouwen ontworpen als park/tuin zodat het park als het ware wordt verlengd tot de achterzijde van het project.

Plaats: Le Sage ten Broeklaan 15 te Eindhoven

Eén antwoord op “Parc Fontaine, Eindhoven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *